Image

Part terasz Tisza Camping & Kalandpark

Megnyitottuk a Part teraszt a Tisza partján. Nagyon szép a panoráma a folyó mentén. Finom ételekkel s hideg italokkal várjuk kedves vendégeinket. Minden héten Csütörtöktől Vasárnapig 11h 21h-ig.
Távolság: 750m

Boldogkővár

A boldogkői vár egész évben látogatható nevezetesség. A Hernád folyó völgyének keleti oldalán helyezkedik el, Boldogkőváralja településhez tartozik. A középkorban épült vár kiemelkedően jó állapotban megmaradt építmény, az Országos Kéktúra egyik állomása.
Távolság: 40km
Image
Image

Tokaji Kopasz-hegy

A Tokaji-hegy tetejére gyalogos túraútvonalakon is el lehet jutni. A hegy legmagasabb pontján található a TV-torony, mely kilátóként ugyan nem üzemel, azonban tövéből kilátás nyílik szinte az egész Hegyaljára és az Alföldre, a kíváncsi turisták pedig megszemlélhetik Tokaj-hegyalja szőlővel betelepített dombos lankáit is. A kihívásokat kedvelők ideális célpontja lehet a csúcs megmászása.
Távolság: 16km (Hegycsúcs)

Zempléni Kalandpark

A Sátoraljaújhelyben kialakított kalandpark igazi turistaparadicsom minden család és baráti társaság számára. Itt valóban minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, hiszen az ide látogatók kipróbálhatják a Libegőt, végigcsúszhatnak az ország leghosszabb bob pályáján, felkereshetik a Mászófal központot, ahol falmester felügyeli a falmászókat, felfedezhetik a kalandtúra- és tubby pályákat, mindezek pedig kiegészülnek a gyermekjátszótérrel, tanösvénnyel és kilátóval.
Távolság: 50km
Image
Image

Szerencsi Cukormúzeum

A Szerencsi Cukormúzeum igazi kuriózum a tokaj-hegyaljai térségbe érkező vendégek körében. A múzeumban, melyet 1989. augusztus 17-én avattak fel, a Szerencsi Cukorgyár 100 éves történetét mutatják be. A „finánclaktanya” épületében tekintheti meg a nagyérdemű a cukorgyártás történetét, technológiáját, és az üzemtörténeti kiállítást.
Távolság: 20km

Tarcal - Áldó Krisztus szobor

A szomszédos Tarcal településről közelíthető meg az 50 tonnás, közel 9 méter magas gigantikus Áldó Krisztus gránitszobor, mely Tokaj-hegyalja egyik legnevezetesebb jelképe, Magyarország egyik legimpozánsabb Krisztus szobra. A Szabó Sándor szobrászművész által készített egyedi turistalátványosságot 2015 tavaszán szentelte fel Ternyák Csaba egri érsek. A nevezetesség az év bármely szakában, szabadon látogatható.
Távolság: 10km
Image
Image

Tarcali Bányató

Hegyalja kapujában található kristály tiszta vizű tarcali bányató országosan ismert nevezetesség, amely többek között édesvízi medúzák lakhelyéül is szolgál. A bányatavat forrásvizek töltötték fel, ideális kirándulóhely minden aktív természetkedvelő számára.
Távolság: 10km